Sporters en yoga

Als sportliefhebster en hardloopster kan ik uit eigen ervaring vertellen dat yoga een noodzakelijke basis is voor sporters, omdat het een totaalpakket is.

Bij de meeste takken van sport wordt eenzijdig getraind met als gevolg blessuregevoeligheid. Daarnaast staat ‘presteren’ op de eerste plaats; je wil sneller, je wil meer en als het kan wil je altijd winnen...

Heel begrijpelijk, maar het lichaam kan niet altijd wanneer jij wil topprestaties leveren. Het wordt hierdoor vaak overbelast.
Wees ook eens een keer lief voor je lijf en geef jouw lichaam regelmatig een ‘onderhoudsbeurt’. Op het moment dat je een blessure oploopt, krijgt het geblesseerde lichaamsdeel meestal pas de aandacht. Dit gebeurt helaas maar al te vaak.

Waarom niet preventief handelen en jouw lichaam regelmatig de aandacht geven die het nodig heeft? Werk aan de balans tussen kracht en souplesse in de spieren en onderhoud de juiste ruimte in de gewrichten.

Yinyang yoga zorgt ervoor dat je nog meer gaat genieten van je sport. Je beweegt efficiënter, het risico op blessures is minimaal, je concentratie verhoogt en je herstelt sneller.

Ervaar welk verschil yinyang yoga jouw sport kan geven.

Wil je jouw sport nog lang met plezier kunnen blijven beoefenen, zorg dan dat yinyang yoga ook jóuw basis wordt.

...HET IS DE REIS DIE TELT, NIET DE BESTEMMING...

Welkom
Waarom yoga
Yoga, de basis
Lessen
Proefles
Workshops
Tarieven
Lesrooster
Wie ben ik
Sporten en Yoga
Contact
Inschrijfformulier