Ik ben Renée Brouwers-Matulessy, zus, schoonzus, tante, moeder, echtgenote en schoonmoeder, én oma. Ik ben iemand die graag sport, beweegt, gewoon heerlijk het lichaam gebruikt en laat werken en daarna de voldoening voelt die dit geeft.

Al weer heel lang geleden heb ik aerobic- en stepslessen gegeven. Mijn allereerste 'ontmoeting' met yoga heb ik in die tijd gehad. Heb toen uit een boekje over yoga wat ontspanningsoefeningen voor mijn lessen gebruikt. De meeste houdingen die ik zag, trokken mijn aandacht wel maar ik vond ze veel te extreem; dat kan voor een lichaam niet goed zijn, dacht ik toen. Daarnaast liep ik regelmatig hard, het liefst door het bos of over de mooie heide. Heerlijk, lekker buiten. Dat kan ook een vorm van yoga zijn, wanneer je op je gevoel loopt, in het ritme van je ademhaling, je één voelt met de natuur en niet eens meer de inspanning van het lopen.
Twintig jaar later kwam yoga weer op mijn pad. In februari 2009 was ik met mijn vijf zussen en moeder in de Hammam en zag het blad 'Yoga' en dacht: "Wow, wat is dit mooi, wat een perfecte balans van kracht en lenigheid!"

Ik was verkocht!

Als een gek ben ik op zoek gegaan naar een opleiding om hierin les te kunnen gaan geven, zónder dat ik maar één les gehad had. Zo sterk was mijn gevoel.

In oktober 2009 heb ik de Ashtanga Teacher Training bij 'De yogastudio' in Eindhoven gevolgd.
In juli 2011 heb ik de YinYoga Teachers Training van Paul Grilley gedaan wat ook heel leerzaam en vernieuwend is geweest.

In januari 2013 heb ik de YinYoga Teachers Training level 2 gedaan.

In mei 2014 een yinyang training bij Sarah Powers.

In oktober dieper in het hoofd gedoken met een filosofie training bij Paul Grilley in 2018

Mijn streven is om zoveel mogelijk mensen te laten ervaren wat yoga voor hen kan betekenen. Wat een heerlijk vooruitzicht!


Welkom
Waarom yoga
Ons kostbaar lichaam Lessen
Proefles
Workshops
Tarieven
Lesrooster
Wie ben ik
Contact
Algemene voorwaarden